27 Ιαν 2009

ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΝ


Ο καιρός περνάει γρήγορα και οι προσκλήσεις ήδη κυκλοφορούν.
Εμείς κλείσαμε κέντρο, κανονίσαμε το μενού, κλείσαμε και κομπανία.
Εσεις κανονίσατε την παρέα σας για να έρθετε;
Μην το αμελείτε! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.
Θα περάσουμε ωραία, θα κάνουμε κάτι και για τα παιδιά της κατασκήνωσης!

2 Ιαν 2009

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2009

Το 2009 ας προσπαθήσουμε όλοι
να είναι μια χρονιά πραγματικών αλλαγών
για την δημιουργία ενός κόσμου
με επίκεντρο τον Άνθρωπο



Χειμερινές δραστηριότητες για παιδιά

Περισσότερα από 60 παιδιά συμμετείχαν στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που οργανώθηκε από τους εθελοντές μας στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Ένα πολύωρο πρόγραμμα με εργαστήρια δημιουργικών δραστηριοτήτων με χειροτεχνίες και καραγκιόζη αλλά και ψυχαγωγία με μουσική, τραγούδια και την παρουσίαση της παράστασης του Νάνου ενθουσίασε τα παιδιά που είχαν την δυνατότητα και να κάνουν πράγματα και να γελάσουν με την καρδιά τους.
Η επόμενη εξόρμηση είναι την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009 στο Ζάννειο Ορφανοτροφείο. Όσοι εθελοντές θέλουν να είναι εκεί ας επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους Παύλο Γουναλάκη, Χρυσή Σ.Πυρουνάκη και Στέλιο Γαβαλά.

Η Πίτα της Κατασκήνωσης

Το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009 στις 13.00 θα κοπεί η πίτα των Χαρούμενων Παιδιών στην Κατασκήνωση με προσκεκλημένους τους εθελοντές και τους φίλους της Κατασκήνωσης.
Ας είναι ο καιρός τόσο καλός όσο και τα εδέσματα που θα συνεισφέρουν όλοι.

Αντώνης Καλλίτσης

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο τόσο σπουδαίος κ.Αντώνης Καλλίτσης. Θα τον θυμηθούμε όλοι μαζί την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009 στις 10 το πρωί στον Άγιο Κωνσταντίνο Πειραιά (Δημοτικό Θέατρο).

Έργα στην Κατασκήνωση

Το Δ.Σ. στην τελευταία συνεδρίασή του ιεράρχησε χρονικά τις προτάσεις για την βελτίωση των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης που πρότεινε η επιτροπή Τεχνικών Έργων. Με βάση τις περιορισμένες οικονομικές μας δυνατότητες θα κατασκευαστεί το 2009 η νέα τραπεζαρία και θα γίνουν αρκετές από τις εργασίες που απαιτούν κυρίως προσωπική εργασία των εθελοντών και όχι μεγάλα κονδύλια.
Τα ντους των κοριτσιών, οι προσόψεις και τα δάπεδα των σκηνών, το νέο ιατρείο και το γήπεδο 5Χ5 θα μείνουν στα όνειρα μας και εφέτος εκτός αν βρεθούν χορηγοί!

Συνεστίαση φίλων και στελεχών

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009 είναι προγραμματισμένη να γίνει η ετήσια συνεστίαση φίλων και εθελοντών των Κατασκηνώσεων στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ στην Ελευσίνα.
Φτιάξτε τη δική σας μικρή παρέα και ενωθείτε με την μεγάλη παρέα που θα κουβεντιάσει, θα ακούσει μουσική, θα τραγουδήσει και θα χορέψει. Για προσκλήσεις τηλεφωνήστε στους Πασχάλη Ποδάρα (6934063185), Τιμολέοντα Χατζηβασιλείου (6977456198) και Ρίτα Ζαμπάλου (6944183454).

Συναντήσεις της Παρασκευής

Συνεχίζονται με μεγάλη συμμετοχή των νέων εθελοντών οι συναντήσεις της Παρασκευής. Ταινίες ποιότητας, επιτραπέζια παιχνίδια, κουβεντούλα τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Για να μάθετε περισσότερα επικοινωνήστε με την Χρύσα Βαμβακά.

Περιοδικό Θρόισμα

Η Συντακτική ομάδα εντείνει τις προσπάθειές της για να ετοιμάσει το 12ο τεύχος του περιοδικού μας. Οι επόμενες συνεδριάσεις είναι στις 5 και 19 Ιανουαρίου 2009.

Βάρδιες στα Γραφεία

Τα γραφεία των κατασκηνώσεων είναι ανοικτά Δευτέρα έως και Πέμπτη 11-1 και κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 6-8 το απόγευμα.
Περάστε από Σταδίου 28 αν θέλετε προσκλήσεις για την συνεστίαση, υλικό για χορηγίες ή απλά για να μάθετε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας.